Annonce
Sport

Vanløse Floorball modtager 40.000 kroner i donation fra Nordea: Vi er virkelig taknemmelige

Der var smil på læben da de 40.000 kroner blev udelt af den lokale filialdirektør Rikke Vejlebo samt hendes to medarbejdere, Josefine Holm og Malte Wienberg. Formand Jesper Malm samt glade spillere fra U13 og U9-holdet tog imod checken. Foto. Nordea Vanløse
Den populære floorballklub, Vanløse Floorball, fik forleden overrakt en stor check på 40.000 kroner fra Nordea Vanløse. Pengene skal bruges til at genstarte fællesskabet i klubben efter vinterens lange nedlukning.

Der var brede smil i hallen blandt spillerne fra Vanløse Floorball, da den populære floorballklub forleden fik overrakt en stor check på 40.000 kroner fra Nordea Vanløse. Pengene skal bruges til at genstarte fællesskabet i klubben efter vinterens lange nedlukning. Blandt andet så rykker Vanløse Floorball udendørs for at gøre sporten mere synlig. De tabte medlemmer skal vindes tilbage.

De 40.000 kroner blev udelt af den lokale filialdirektør Rikke Vejlebo samt hendes to medarbejdere, Josefine Holm og Malte Wienberg. Det var formand Jesper Malm samt glade spillere fra U13 og U9-holdet, som tog imod checken.

Mistet en del medlemmer

Pengene er øremærket et tilskud til et udendørsgulv samt nogle udendørs stævner og aktiviteter, så klubbens mange børn og unge kan spille kampe udendørs og få nye gode oplevelser med deres sport, fortæller formand for Vanløse Floorball, Jesper Malm. Han fortsætter.

- Vi er virkelig taknemmelige og glade for donationen fra Nordea. Pengene falder et tørt sted for en frivillig forening som vores. Vi arbejder stenhårdt på at genetablere fællesskabet efter en lang nedlukning og sikre at så mange som muligt finder tilbage til både motion og venskaber. Vi har tabt en del af vores knap 300 medlemmer under den seneste nedlukning ligesom en del af vores sponsorer også har haft det svært.

Ifølge Jesper Malm betyder pengene fra Nordea, at Vanløse Floorball sammen sin tætte samarbejdsklub på Frederiksberg kan indkøbe et udendørsgulv og rykke nogle af indendørsaktiviteterne udendørs. Og udenfor er der ingen større smitterisiko og det er muligt at gøre sporten meget mere synlig for børn og unge i lokalområdet.

Normalt spilles floorball indendørs, da sporten kræver et meget jævnt gulv at kunne spille den hurtige sport på en god måde.


Vi regner med, at vi, blandt andet med Nordeas donation, langsomt kan opbygge så mange udendørsfaciliteter, at vi på sigt kontinuerligt kan afholde større udendørsstævner og events forskellige steder i lokalområdet

Jesper Malm


Hvad skal pengene konkret bruges til?

- Pengene skal bruges på at udvide den mobile bane, som lige nu er placeret på Nandrupvejens Idrætsanlæg på Frederiksberg. Alle vores ungdomshold kan træne på udendørsbanen, når skolehalerne, hvor vi normalt træner, lukkes for træning på grund af eksamener på skolen. Desuden skal vi afholde nye sjove udendørsevents for børn og unge i hele Københavnsområdet. Sidst men ikke mindst kan vores voksenhold komme i gang med at spille nu, hvor indendørs kontaktsport fortsat er lukket ned, fortæller formanden.

Og det første udendørsstævne er allerede planlagt. Det bliver den lørdag 29. maj, hvor U9-hold fra Vanløse og Frederiksberg spiller mod lokalrivalerne fra Copenhagen Floorball Club i Valby.

- Vi regner med, at vi, blandt andet med Nordeas donation, langsomt kan opbygge så mange udendørsfaciliteter, at vi på sigt kontinuerligt kan afholde større udendørsstævner og events forskellige steder i lokalområdet. Til gavn for spillere og for sporten. Og måske endda spille på lokationer i Vanløse, hvor man ellers ikke forventer at se floorball. Det kunne være sjovt, siger Jesper Malm.

Fakta om Vanløse Floorball

Vanløse Floorball er en af landets største floorballklubber. Sammen med samarbejdsklubben Frederiksberg Floorball danner de landets største ungdomsafdeling med over 200 spillere. Klubbens bedste herrehold spiller i landets bedste række og har netop for første gang kvalificeret sig til DM-semifinalerne som spilles i juni.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Månedens Buket

Nørkleriet: Vi føler os set

Annonce