Annonce
Spørg redaktionen

Vanløse får 40 nye bænke

Der er allerede sat bænke op på Nysøvej/Ålekistevej Ålekistevej, Jyllingevej/Ålekistevej.Foto. Lene Strate

- Kunne I sætte fokus på manglende bænke og skraldespande i Vanløse. I gamle dage fulgtes de to altid ad, skriver Heidi Schmidt til VanløseLIV.dks 'Spørg redaktionen.'.

Hendes mail fortsætter.

- Jeg har problemer med knæene og kan ikke altid gå langt, derfor er det svært at time det med bænke rundt omkring. Vi har derfor spurgt Københavns Kommunen hvordan det går med kommunens projektet med at sætte bænke op. Et projekt der blev iværksat i 2020 samt om der kommer flere skraldespande. De svarer i en mail.

Annonce

- Teknik- og Miljøforvaltningen tilpasser løbende kapaciteten og placeringen af affaldskurvene i byen. Det sker i samarbejde med københavnerne. I 2020 og 2021 udskifter forvaltningen samlet set 840 af de mindre affaldskurve med minimum 330 større kurve. Udskiftningen sker blandt andet som følge af en politisk beslutning om effektivisering af driften. Udskiftningen af affaldskurvene i Vanløse er dog endnu ikke gennemført.

- Aktuelt er Teknik- og Miljøforvaltningen i gang med et større bænkeprojekt, der bringer cirka 40 nye bænke til Vanløse. Vi kan dog ikke sige noget om, hvor bænkene bliver sat op. Ligesom vi heller ikke kan sige, hvornår vi forventer at påbegynde og afslutte arbejdet. Men vi forventer, at vi går i klar inden alt for længe, svarer forvaltningen i en mail.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce