Annonce
Det sker

Tre vanløsedrenge uddelte legater på Vanløse Torv

Martin Borre, David Owe og Chief One (Lars Pedersen, red) var med til at  overrække legater i forbindelse med Dansk Blindesamfunds og Synshandicappedes Motionsfonds legatoverrækkelse på Vanløse Torv 3. juni. Foto: Marianne Frisenvang

Kronen havde skabt rammerne for festlighederne, da Blindes Motionsfond og Dansk Blindesamfund torsdag 3. juni overrakte legater til hele tre vanløseborgere.

Og ifølge, Anne Ratleff, der deltog legatoverrækkelsen havde legatmodtagerne og deres gæster, hver sit bord, hvor der var frugt, smoothies og vand til alle.

 Martin Borre overrakte et legat til bestyrelsesformanden for Solgaven, Jesper Andersen. Legatet skal gå til Solgavens motionsrum. Foto: Marianne Frisenvang

- Det var en festlig stund med en fantastisk lokal opbakning, da tre skønne vanløsedrenge David Owe, Martin Borre og Chief one, hver især, gav en legatmodtager nogle gode ord med på vejen. Ligesom de rundhåndet delte egne oplevelser og erfaringer med motionens glæder med os. De overrakte legatbeviser og blomster (doneret af Paustian Blomster,red) til de glade legatmodtagere, fortæller Anne Ratleff.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Månedens Buket

Nørkleriet: Vi føler os set

Annonce