Annonce
Sæt X i kalenderen

Tid til forkælelse: VanløseLIV inviterer til kvindemesse

Frederikke Strand og LIV-chefredaktør Jesper Gisli i smukke Codanhus, hvor Kvindemessen Venus afholdes 30. oktober. Foto: René Mølskov
Over 60 stande, masser af inspiration, goodiebags, spændende foredrag, og bobler fra morgen til aften. Det kommer ikke til at gå stille af, når VanløseLIV inviterer til Kvindemessen Venus lørdag 30. oktober. Salg af stande er i gang.

Når sommer bliver til efterår, inviterer vi til kvindemesse, og det bliver en uforglemmelig dag.

Over 60 stande med masser af lækkerier og inspiration. Fra mode, bøger og sex, til tøj, kunst og selvudvikling - og alt der imellem.

Kvindemessen Venus arrangerer vi i samarbejde med frederikkestrand.dk, og den bliver sat i søen af to gode grunde; dels fordi vi skal ud og have det sjovt når hovedstaden åbner mere og mere op, og dels fordi du ikke skal nøjes, som Frederikke Strand selv udtrykker det.

Annonce


Overskriften for Kvindemessen Venus vil være, at alle kvinder har fortjent det bedste og mere til, og det skal over 60 stande og inspirerende foredrag være med til at give kvinderne med hjem


- Rigtig mange kvinder tror, at de ikke fortjener mere her i livet, og de lader sig derfor nøjes. Det skal de ikke. Overskriften for Kvindemessen Venus  vil være, at alle kvinder har fortjent det bedste og mere til, og det skal over 60 stande og inspirerende foredrag være med til at give kvinderne med hjem, siger Frederikke Strand, og fortsætter:

- De ting vi tænker og fokuserer på, er det vi tiltrækker i vores liv. På messen sætter vi fokus på det, der kan styrke kvinderne i at få den livsstil, de ønsker og drømmer om, og det bliver sjovt, lover Frederikke Strand, der til dagligt underviser både mænd og kvinder som Danmarks første Mars/Venus-coach, uddannet af John Gray der er forfatter til bogen af samme navn.

Skal du have en stand?

Billetsalget for gæster skydes i gang til august, mens der allerede nu er åbent for køb af stande på messen. Der er fem 'universer' og temaer på messen, som de over 60 stande skal skabe;

'Me, Myself and I': Selvudviklings-univers. 'Home Sweet Home': Bolig-univers. 'Glamour Zone': Skønheds-univers. 'Food Space': Mad- og oplevelses-univers. 'The Pink Room': Erotikkens-univers.

-Vi kunne have haft flere og andre temaer, men nu er valget faldet på disse fem, som også spænder bredt. Vi overvejede også biler og handy(wo)man, men det må blive til næste års messe. Nu begynder vi med disse fem, og bliver det en succes, kan vi da også forestille os, at næste års messe kan blive over to eller flere dage. Men den tid, den glæde. Nu skal den bare have fuld gas lørdag 30. oktober, siger Frederikke Strand.

Hun kan kontaktes på mail: kontakt@frederikkestrand.dk og på telefon: 28716014 for yderligere info om muligheder for booking af stand på messen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Månedens Buket

Nørkleriet: Vi føler os set

Annonce