Annonce
Sundhed

Swinger: - Jeg kan blive helt høj, når jeg mærker mændenes sultne blikke

'Christina' er swinger og bor i Vanløse. Christina er ikke hendes rigtige navn, da hun gerne vil være anonym.
Husk, at have dig selv med, og gå ikke hurtigere frem end, at du kan nå at føle efter om det er det rigtige du har gang i, og om det skal være lige nu, siger Christina der er ny i swingermiljøet.

Jeg er kvinde, single under 40 år, bor i Vanløse, og er stadig ny i Swingermiljøet. Jeg har været medlem af en swingerklub på Amager siden marts i år, havde mit første besøg i klub i juli, og klubber nok en til to gange om ugen i øjeblikket.

Hvordan du kom i gang? Hvor interessen eller ideen til det at swinge kom fra?

- Jeg kom ud af et langvarigt fast forhold hvor gløden og sexen var forsvundet henover tid. Til sidst var der ikke mere tilbage, vi skiltes, og jeg flyttede for mig selv i Vanløse, fortæller Christina.

Annonce

I stedet for frække dates

Christina fortæller, at interessen fra mændene manglede ikke da hun blev single, min hun vidste også, at hun ikke var interesseret i et nyt fast forhold.

- Så, i stedet blev det til en masse frække dates, og lad os bare sige, at de ikke kom forbi for at spise middag og danse. Mange af mændene kom fra min vennekreds og der begyndte at være lidt for mange hemmeligheder at holde styr på. Og så skete det, at den ene af de her venner fortalte om en veninde han kendte, der gik i Swingerklub. Jeg husker, at jeg tænkte, at når han rent faktisk kendte nogen, der gjorde det, så var det måske ikke så tosset? Og så begyndte jeg at undersøge nærmere, siger Christina og fortæller, at i og med hun er under 40 og single, er hun en ret eftertragtet vare, for at bruge hendes egne ord.


Jeg føler mig aldrig utryg, for der er en klar regel om at ”man spørger, før man rører”, og har ikke oplevet, at det ikke er blevet overholdt. Men, jeg kommer også altid i klubben for at mødes med dates jeg har aftalt på forhånd. Så vi stryger forbi de sultne blikke hånd-i-hånd, ind i et privat rum hvor han og jeg så kan lære hinanden at kende i fred og ro.

Christina, swinger


- Jeg kan blive helt høj, når jeg mærker mændenes sultne blikke, når jeg går igennem baren i klubben. Jeg føler mig aldrig utryg, for der er en klar regel om, at man spørger, før man rører. Og jeg har ikke oplevet, at det ikke er blevet overholdt. Jeg kommer dog også altid i klubben for at mødes med dates, jeg har skrvet med på forhånd. Så vi stryger forbi de sultne blikke hånd-i-hånd, ind i et privat rum hvor han og jeg kan lære hinanden at kende i fred og ro.

Christina slår fast, at man som single kvinde skal være god til at sige nej-tak. Og huske på, at mændene er helt ok med det, da de får mange nej-takker.

- Sådan er gamet, fordi der er flere mænd end kvinder i miljøet. Jeg har kun mødt respektfulde, nydelige, høflige mænd der alle har for øje at give mig en dejlig oplevelse. Men jeg sorterer nok også ret hårdt i henvendelserne, der kommer i chatten, siger Christina og smiler.

Annonce

Finder dates på chatside

Hvordan kommer man i gang med at swinge?

- Jeg fik de bedste råd og den bedste start ved at tage på rundvisning i klubben, før jeg gjorde noget andet. Og så stillede jeg nok en million spørgsmål til mine første chatsnak og dates, og alle var meget søde til at give svar. Selvfølgelig ud fra deres eget ståsted, svarer Christina og slår fast, at hun ikke tror, at der er to personer der swinger på samme måde.

- Vi har alle forskellige udgangspunkter for at komme i klubben.

Chatsnak?

- Jeg finder mine dates på Swingerklubbens chatside. Her har jeg en profil med et par sexede billeder, en tekst der fortæller lidt om mig, og hvad jeg godt kan lide af sex. Jeg skriver typisk med en fyr i en uges tid eller to. Vi sender måske lidt billeder til hinanden, og hvis det klikker, aftaler vi en date i klubben.

Er der noget, man skal forberede sig på, inden man møder op første gang? For eksempel en dresscode?

- Når du ankommer fortæller du dit brugernavn, betaler entré, og får udleveret en nøgle til et skab i omklædningsrummet. Her skifter du fra dit hverdagstøj, til hvad du nu har med. Jeg kommer oftest i chemise og trusse eller BH og trusse. Jeg har også mere vovet outfit, såsom et par lædertrusser.

Christinas mere vovede outfit, når hun går i swingerklub. Foto. Privat.
Christina kan også godt finde på at tage en chemise på, når hun skal i swingerklub. Foto. Privat

- Jeg ser tit korsager og bodystockings hos kvinderne, mens kostumer er sjældnere. Mændene er i ofte i boksershorts eller nøgne, fortæller Christina og slår fast, at man skal have sit eget legetøj med, såsom håndjern eller dildo.

- Klubben har rene håndklæder til alle så man kan tage en tur under bruseren ved ankomst, som en pause undervejs, og når du skal hjem, fortæller Christina og pointerer, at der er temperaturmåling (pande, red) af gæster ved ankomst, at 50 personers-reglen overholdes samt at der sprittes af overalt mindst en gang i timen og tit oftere.


Det bedste råd jeg har fået, hænger også på væggen i klubben. 'Det er bedre at gå hjem og fortryde alt det' man IKKE gjorde, end bare fortryde én ting man har gjort.'

Christina


- Hvad er det gode ved at swinge

- I og med at det er uforpligtende, bliver det også nemmere for mig at fortælle om de fantasier, jeg gerne vil udleve. At sige til nogen, at man gerne vil prøve reb eller godt kan lide buttplug, kræver at man er i det rette miljø, når man siger det. Det er man altid her, svarer Christina og fortæller, at opmærksomheden, og den dejlige sex hun får, får hende til at føle sig lækker, sexet og bekræftet.

- Det giver min selvtillid et fix, jeg ikke kan finde andre steder.

Annonce

Sex uden følelser

Kan man være i forhold med én der ikke er swinger?

- Jeg tror ikke, at jeg kunne være i et fast forhold, hvor den ene part i forholdet swingede, svarer Christina og fortæller, at cirka halvdelen af de mænd, hun swinger med, er gift eller i forhold.

- Jeg fornemmer, at cirka halvdelen af dem har fortalt det derhjemme, mens resten holder det hemmeligt. Det er måske nok lidt dobbeltmoralsk, når jeg selv har sex med gifte mænd, men jeg kan - og skal - jo kun svare for mig selv, siger Christina og fortæller at, der er flere, der bliver kærester med dem, de møder i miljøet.

- Og det er dejligt for dem, men det er ikke noget, jeg selv søger. En del af pointen for mig er netop, at vi kan mødes uden at involvere følelserne, slår Christina fast.

Giver det dig dårlig samvittighed at have sex med mænd der er i forhold?

- Jeg bryder ikke nogen aftale. Og helt ærligt, det er bare sex.

Hvad med grænser? Hvordan passer man på hinanden, så alle er 'med på legen'?

- Så alle er med på legen. Det spørgsmål oser af en forestilling om, at det der foregår i Swingerklub er ét stort bunkepul med 10-20 nøgne mennesker, der leger kluddermor på en stor plastikmadras i et rum med sorte vægge og dunkel belysning. Det kan man da også få, hvis det er dét man søger. Men det er ikke sådan, jeg bruger klubben svarer Christina og fortsætter.

- Det bedste råd jeg har fået, hænger på væggen i klubben: 'Det er bedre at gå hjem og fortryde alt det' man IKKE gjorde, end bare fortryde én ting man har gjort.'

Hvad er dit bedste råd til en, der leger med tanken om at swinge?

- Husk, at have dig selv med. Og gå ikke hurtigere frem end, at du kan nå at føle efter, om det er det rigtige, du har gang i. Og om det skal være lige nu. Og vigtigst af alt: Vær afklaret med dig selv: Hvad det er du kommer efter.

Christina er ikke Christinas rigtige navn, da hun, på grund af tabu omkring det at swinge, ønsker at være anonym. Og det har redaktionen selvfølgelig valgt at respektere. Christinas rigtige navn og identitet er redaktionen bekendt.

Dresscode i en swingerclub

Ifølge swingerguiden.dk er der dresscode, når man kommer i en swingerklub. Det betyder at man ikke må komme i cowboybukser, t-shirts eller almindeligt tøj.

Eneste krav til ens beklædning er, at det skal være erotisk eller, at man føler sig erotisk i det.

Kilde. Swingerguiden.dk

Annonce
Danmark

Ny aftale øremærker 11 ugers barsel til begge forældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Samfund

Vanløses skjulte vinbutik: Vi er nok lidt utraditionelle

Offentlige midler

Nye beskyldninger: Borgmester brugte kommunens medarbejdere til at reklamere for sit parti

Samfund

Dagmar vinder PlanBørnefondens Pigepris: Det skal pengene bruges til

Trafik

SF vil lukke 100 gader for gennemkørende trafik

Alarm 112

Vognmand mister bil efter taxachaufførs alt for høje fart

Knæk cancer

Troels Trier donerer værk til Vanløse knækker cancer: Det handler om liv og død

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

Trafik

Katrinedalskvarteret er en labyrint: Vi laver u-vendinger uafbrudt

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Knæk cancer

Sofie bekæmper frygtet sygdom med havestol

Samfund

Flemming Fenger ønsker hjælp fra lokal stjerne-arkitekt til at løse cykelkaos ved Vanløse Station

Knæk cancer

Vanløse knækker Cancer for femte gang: Lav din egen indsamling og vær med

Annonce