Annonce
Danmarks første Pokemonshop slår dørene op

Som 18-årig åbnede Laurits en webshop med Pokemon-kort: Nu har han åbnet Danmarks første Pokemon-butik - og den ligger i Vanløse

Laurits Stubgaard Jørgensen. Foto. Chili Djurhuus
I løbet af de sidste 25 år har Pokemon været en del af manges liv og er det stadig. Nu åbner Laurits Danmarks første fysiske Pokemon-butik. I den forbindelse udlodder han lidt godt til den Pokemon-glade sjæl.

Det hele startede i Laurits Stubgaard Jørgensens forældres kælder i 2019, da han fyldte 18 år, oprettede sig på Virk.dk og gik ud af 2.g.

Han var træt af, at det var svært at få lige de pokemoner og korttyper, man gerne ville have.

Derfor gik han i gang med drømmen om at skabe Danmarks bedste Pokemon-webshop, med visionen om at gøre det lettere at være Pokemon-samler eller forældre til en.

Annonce

Og Laurits Stubgaard Jørgensens webshop er efterfølgende vokset og er, ifølge ham, mange samleres fortrukne sted at købe Pokemon-kort- og produkter.

Nu er webshoppen rykket ud af forældrenes kælder og ned på Jernbane Alle i Vanløse, hvor han har åbnet Danmarks første Pokemon-butik som kun sælger Pokemon-kort. Pokemonshop.

Pokemon kan noget helt specielt

Laurits Stubgaard Jørgensen startede, ligesom så mange andre, med at samle på Pokemon-kort, da han begyndte i skole.

- Pokemon var det helt store, og efter nogle års pause genopstod min interesse for Pokemon i 7. klasse, hvor jeg fandt mine gamle kort frem og begyndte at samle igen. Det udviklede sig så til jeg gik i gang med webshoppen nogle år efter, fortæller Laurits og smiler.

Det at farvet pap stadig er så populært i skolerne, må være et tegn på, at Pokemon kan noget helt specielt.

Laurits Stubgaard Jørgensen, indehaver af Pokemon-shop

Pokemon blev skabt i Japan tilbage i 1996, og løbet af de sidste 25 år har Pokemon været en del af manges liv, hvor Pokemon blandt andet er blevet til et helt univers med film, serier, spil, figurer og ikke mindst Pokemon-kort, som er blevet meget populære for både børn, spillere, samlere og investorer. Og Laurits synes det er fantastisk, at Pokemon-kort stadig kan have den samme popularitet blandt børn, i en verden, hvor næsten alt andet ellers foregår digitalt.

Laurits Stubgaard Jørgensen ved de tre Pokemon-pakker, han udlodder: En brilliant Stars Elite Trainer Box (værdi 489 kr), Lance's Charizard V Box (værdi 279) samt en brilliant Stars 3-Pack Blister W/Glaceon (værdi 139). Du kan deltage i konkurrencen ved at tilmelde dig VanløseLIV nyhedsbrev inden mandag morgen kl 09. Vinderne får direkte besked mandag kl 12. Foto. Chili Djurhuus

- Det at farvet pap stadig er så populært i skolerne, må være et tegn på, at Pokemon kan noget helt specielt, konkluderer Laurits, der allerede oplever en stigende interesse for sin butik, hvor man kan du købe alt indenfor Pokemon-kort. Og det er planen, at man i fremtiden også vil kunne købe figurer og spil.

Pokemonshop ligger på Jernbane Allé 77, 2720 Vanløse og har åbent tirsdag og torsdag 12- 17 samt Lørdag 10 - 17.

I forbindelse med sin butiksåbning udlodder Laurits Stubgaard Jørgenen tre Pokemon-pakker til tre Pokemon glade personer.

Det drejer sig om en brilliant Stars Elite Trainer Box (værdi 489 kr), Lance's Charizard V Box (værdi 279) samt en brilliant Stars 3-Pack Blister W/Glaceon (værdi 139).

Du deltager i konkurrencen ved at tilmelde dig VanløseLIV nyhedsbrev inden mandag 9. maj klokke 09. Vinderne får direkte besked mandag 9. maj kl 12.

Annonce
Annonce
Danmark

De seneste coronatal: Otte døde og 50 færre indlagte

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Slut med 50 km/t.

Nye fartgrænser på vej i Vanløse: Her skal du løfte foden fra speederen

Vanvid

Ung mand bliver ved med at køre som en vanvittig: Blev påkørt af politiet og fortsatte 100 meter på fortorvet

Byudvikling

Få unik mulighed for at være på tværs: Nu kan du udpege bygninger og redde dem fra nedrivning

Ikke flere bænke på Damhusengen

Helle drømmer om flere bænke på Damhusengen: Derfor kommer det ikke til at ske

Mød statsministeren: Hun vil have dig til at stemme ja - men hvorfor?

Ny butik ved metroens endestation

Tjerrys afdøde mor turde ikke følge sin drøm - nu tager hun selv springet: Åbner særlig butik i Vanløse

Vanløse For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Vanløse

Lige ned i lommen

Simon forvandlede 12,5 kroner til 100.000 kroner på et splitsekund: - Det betyder ikke så meget i vores økonomi

Huller på Damhusengen

Helle ønskede huller lappet: Nu reagerer kommunen

Kristian bor i en campingvogn og vender hver en krone, mens han uddanner sig på ny: - Vi har brug for at se på, hvordan det ikke er urealistisk for voksne at lave et sporskifte

Vanløse

Psykisk syge venter på svar - nu langer Københavns ombudsmand ud: - Vi lytter, tænker os om og retter op, siger politiker

Udsender varsel

DMI advarer: Her er der risiko for lokale skybrud

Vanløse

Mere end hver 10. rammes: Ny super-afdeling skal bekæmpe lumsk sygdom

Annonce