Annonce
Politik

Politisk vilje om en plan for Bellahøjmarken og Grøndal MultiCenter

Der var en livlig og engageret debat om Bellahøjmarkens mange muligheder og fremtid. Foto: John Steen Johansen
Mandag 25. oktober mødte kommunalpolitikere op for at tale og diskutere Bellahøjmarken og Grøndal MultiCenters fremtidsplaner.

Med fuldt hus i den store mødesal i Grøndals MultiCenter mandag aften den 25. oktober mødte kandidater til kommunalvalget mødte spørgelystne og udfordrende aktive brugere af Grøndal MultiCenter, de mange foreninger og naboer til Bellahøjmarken.

En arbejdsgruppe med repræsentanter fra lokaludvalg, lokale idrætsforeninger og boligforeninger omkring Bellahøjmarken har siden foråret arbejdet sammen om Bellahøjmarkens mange muligheder, herunder de omkringliggende idrætsfaciliteter og grønne områder, herunder Grøndal MultiCenter, Bellahøjhallerne, Bellahøj Svømmestadion, Friluftsbadet, ATK – tennishallen Genforeningspladsen og grønne områder.

Det er der kommet et stort og varieret idekatalog med 100 ideer ud af.

Annonce

Positive perspektiver

- Det hele blev grundigt og godt introduceret til politikerne og de mange deltagere af klubdirektør Betina Nørskov og med chefkonsulent for idrætsudvikling Jan Lindboe som dirigent, fortæller John Steen Johansen, der deltog i mødet. Han fortsætter:

- Ideerne, den store interesse og det forestående kommunalvalg satte yderligere gang i opfindsomheden hos den engagerede forsamling. Alle kandidaterne så positive perspektiver i idekataloget og bød også ind med forslag.

- Flere af mødedeltagerne fortalte, hvordan planerne om en helårscamping på Bellahøjmarken havde skabt bekymring blandt naboer og brugere af det grønne område, hvilket førte til en snak om muligheden for at udvikle en mere specialiseret campingplads med idræts- eller gymnastikprofil og på den måde kombinere den enestående beliggenhed med de mange faciliteter og aktiviteter området og Grøndal MultiCenter byder på.

Opførelse af et Gymnastikkens Hus stod også højt på ønskelisten hos mange brugere og foreninger. Ligesom en bedre sikring af adgangsveje og trafikforhold, særligt for de mange børn, unge og andre brugere, der skal krydse de stærkt trafikerede veje.

De fleste mødedeltagere, både politikere, foreningsmennesker, daglige brugere og naboer forlod mødet med en forvisning om, at der efter valget vil være politisk vilje til at arbejde videre mod en plan og et budget for undersøgelse og afdækning af de mange muligheder Bellahøjmarken rummer både inde og ude.

John Steen Johansen

En generel opgradering af faciliteter og lokaler. Længere baner til bueskydning og lokaler med højere til loftet, så der også er plads til de højtspringende trampolinspringere, blev også nævnt sammen med mulighederne for forskellige aktiviteter på tagene, fortæller John Steen.

Annonce

Bevar det rekreative område

- Mod slutningen af mødet nævnte flere også den meget dyre stadig ikke fungerende skøjtebane. Der er brug for at få den i gang, og midt i den idestorm var der bred enighed om betydningen af at bevare det grønne område rekreativt og gerne mere attraktivt og diverst for alle. Naboer, spadserende, hundeluftere, trompetspillere og de mange selvorganiserende spil og aktivitetsudøvere.

- De fleste mødedeltagere, både politikere, foreningsmennesker, daglige brugere og naboer forlod mødet med en forvisning om, at der efter valget vil være politisk vilje til at arbejde videre mod en plan og et budget for undersøgelse og afdækning af de mange muligheder Bellahøjmarken rummer både inde og ude. Der vil komme bud efter den såkaldte idrætsmilliard, der er bevilliget til Frederiksberg og København i de kommende år, fortæller John Steen Johansen afsluttende.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Højeste smittetal i Vanløse nogensinde: Lider din virksomhed, daginstitution eller skole?

Samfund

Derfor ligger Fengergrunden brak: Det startede med tre konkurser

Fidus For abonnenter

Tjener millioner på gylden fidus: Christiania-advokat skifter forklaring

Feminisme

- Er du min mor i dag? Sammen med seks andre kvinder opfostrede Inger en datter

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Permanent opholdstilladelse

Enhedslisten går ind i sag om Vanløse-frisør: Reglerne er for rigide

Million-fortjeneste For abonnenter

Efter gigantisk prisfest: Nu er der dårlige nyheder til boligejerne i hovedstaden

Vanløse

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Offentlig transport For abonnenter

Få overblikket: Her holder S-tog stille i weekenden

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Byliv

Hjælp dit lokale spisested: Stor madfestival giver dig gastronomiske lækkerier til en god pris

Permanent opholdstilladelse For abonnenter

Azadeh fra Vanløse har knoklet i sin frisørsalon i seks år: Prisliste spænder ben for permanent opholdstilladelse

Samfund

- Kommende butik  på Jydeholmen bidrager ikke til et levende eller indbydende hjørne

Annonce