Annonce
Erhverv

Paul åbner sushi-restaurant i Que Pasas legendariske lokaler: Vi glæder os til at åbne

Paul er indehave af Proud Sushi. Foto. Privat
Den mexikanske mad bliver skiftet ud med den japanske, når Paul Zhou og hans hustru snart åbner deres familierestaurant på Bogholder Allé.

Proud Sushi. Det er navnet på den nye sushi- og familierestaurant, der åbner i Que Pasas (der lukkede 30. september, red) tidligere lokaler på Bogholder Allé 65. Manden bag den nye sushirestaurant er Paul Zhou og hans hustru, og de glæder sig meget til, at restauranten slår dørene op.

- Jeg har arbejdet med sushi for andre, de sidste otte år, og jeg glæder mig meget til endelig at få mit eget sted. Det er et ønske, jeg har haft i lang tid, og nu går det endelig i opfyldelse, fortæller den kommende restaurantejer og smiler.

Paul og hans hustru bor i Vanløse, og de har et stykke tid ledt efter det rette sted, og da de fandt ud af, at Que Pasa lukkede, slog de til.

Annonce

Stor sushierfaring

- Vi glæder os simpelthen så meget til at åbne, siger den kommende restaurantejer og fortæller, at de på sigt vil sælge både sushi og wok, men at de til at starte med vil sælge sushi, og at der selvfølgelig vil være nogle åbningstilbud.

Der er allerede en del sushi-restauranter i Vanløse. Hvad vil du sige til dem, der mener, at der er nok sushi i Vanløse?

- Jeg har stor erfaring med at lave sushi. Blandt i Sticks'n'Sushi. Derudover bruger jeg kun den bedste kvalitetsfisk- og ris, svarer ejeren og slår fast at han også vil lave en anderledes sushi med forskellige menuer, der ikke er set før. Hvad det betyder, vil han dog ikke komme nærmere ind på, hvorefter han inviterer redaktionen forbi for at smage selv.

Proud Sushi bliver en familierestaurant, og vi hedder Proud Sushi, fordi min hustru siger, at vi skal være stolte af at åbne og have vores egen sushi-restaurant.

Paul Zhou

I åbner i en usikker tid med stigende smittetal og måske en forestående nedlukning af samfundet igen. Har I forberedt jer på det?

- Udover at spise her, kan man selvfølgelig også få take away, svarer Paul og slår fast, at butikken får et andet image end Que Pasa med blandt andet hvide vægge, men at borde og stole fra den gamle restaurant forbliver i restauranten.

Proud Sushi. Hvorfor har I valgt det navn?

- Proud Sushi bliver en familierestaurant, og vi hedder Proud Sushi, fordi min hustru siger, at vi skal være stolte af at åbne og have vores egen sushi-restaurant, svarer Paul  afsluttende og smiler.

Proud Sushi åbner 17. november.


Annonce