Annonce
Corona

Nej, der er ikke åbnet et testcenter for alle i Vanløse

Testcenter Vanløse. Foto. Chili Djurhuus
Glæden var stor, da det i går i Facebookgruppen, 2720 Vanløse, blev delt, at der var kommet et testcenter på Jydeholmen. Glæden var dog kort.

- Jeg spurgte om kviktest tilbuddet på jydeholmen 15,4 sal  var for alle borgere uanset alder. Svaret var: 'Ja, alle borgere er velkommen, I kommer bare'.

Det er ordene fra Emilia Juliane N-Melendez, der derfor oprettede et begejstringsopslag i gruppen 2720 Vanløse, hvor hun skrev.

- Værsgo’ lige til at kopiere og gemme i telefonen. Tilbuddet gælder alle borgere uanset alder.

Annonce
Foto. Screenshot Facebook

Opslaget vakte stor begejstring, da mange netop har efterlyst et testcenter i Vanløse.

Dog så var der andre boller på suppen, da VanløseLIVs reporter var forbi testcentret.

Her fik vi nemlig at vide, at man skal arbejde i Københavns Kommune, som for eksempel pædagog, for at blive testet.

- Det her testcenter er til for, at dem, der arbejder i Kommunen som for eksempel pædagog, hurtigt kan blive testet, fortalte en af testmedarbejdere, der ikke ville have sit navn frem.

Har I oplevet, at der er kommet flere end normalt?

-Ja, folk har fortalt om opslaget, og her til morgen måtte vi tage skiltet ned, fordi køen blev for lang.

Testmedarbejderne fjernede på et tidspunkt skiltet i døren, da der kom for mange folk, der ikke arbejdede i Københavns Kommune. Folk de måtte afvise. Foto. Chili Djurhuus

Hvad er problemet med at folk, der ikke arbejder i Kommunen, kommer og ønsker at blive testet? 

- For det første har vi slet ikke kapacitet nok, svarer en af medarbejderne og viser sit testudstyr frem. Og ja der er ikke besynderligt meget.

Han fortsætter.

- Og det det andet, så betyder det jo, at de folk, der skal have en hurtigt test for at komme videre på arbejde, for eksempel pædagoger, nu skal stå i lang kø, og derfor, måske kommer for sent på arbejde.

VanløseLIV.dk har kontaktet Børne- og Ungdomsforvaltningen og spurgt, hvordan det kan være, at deres medarbejdere informerer om, at testcentret er for alle, når det kun er for Kommunens ansatte.


Jeg beklager, hvis forvaltningen har været medvirkende til, at man kunne få indtryk af, at alle kan blive testet.

Anders Andersen


Vi har derfor kontaktet Børne- og Ungdomsforvaltningen, hvordan det kan være, at den informerer folk om at tilbuddet er for alle, når det kun er for ansatte.

Anders Andersen, områdechef i Børne- og Ungdomsforvaltningen, skriver i en mail-

- Der er ikke kapacitet til, at borgerne i Vanløse kan blive kviktestet i Børne- og Ungdomsforvaltningen på Jydeholmen 15. Tilbuddet er for ansatte i eksempelvis dagtilbud og skoler i Vanløse. Jeg beklager, hvis forvaltningen har været medvirkende til, at man kunne få indtryk af, at alle kan blive testet. Vi har nu fået skrevet på skiltet, der hænger i døren, at testen er for ansatte.
Læs her hvor du kan blive testet i Vanløse og omegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Månedens Buket

Nørkleriet: Vi føler os set

Annonce