Annonce
Samfund

- Kommende butik  på Jydeholmen bidrager ikke til et levende eller indbydende hjørne

Foto: HL Management A/S
På torsdag ser Kirkens Korshærs nye butik dagens lys. Det er dog ikke alle, der er glade for butikkens fremtoning. Ejerne maner til besindighed.

Torsdag klokken 10 klippes snoren til den nye Kirkenes Korshærsbutik i de gamle Lisstil-lokaler på hjørnet mellem Jydeholmen og Jernbane Alle. Men ifølge Vanløse-borger, Mette Falk Holm, der har skrevet til VanløseLIV, bidrager det ikke til et levende, interessant eller indbydende hjørne, da det virker lukket, og det synes hun er ærgerligt, da det ellers er en butik der tjener et godt formål.

Det hjørne er ikke det bedste billede på starten af forretningslivet, specielt set i lyset af at Vanløses forretninger og andre i Vanløse kæmper for at være en levende og pæn bydel, siger hun.

Redaktionen har derfor været forbi den kommende butik, og spurgt hvad planen er med butikkens vinduesparti.

Annonce

Kan godt forstå bekymring

Den 133 kvadratmeter store butik i to plan får, ifølge genbrugsleder, Henrik Andreasen mere lyst og nyt inventar for at skabe en new school butik, (hvor den tidligere ifølge ham var old school, red) og det er ifølge Henrik Andreasen, det kunderne efterspørger.

Nu kan vi jo se, at jeres tøjstativer ud mod Jernbane Alle og Jydeholmen med en hvis plade foran.  Flere borgere mener ikke, at det er levende, interessant eller indbydende? Hvad siger du til den kritik?

- Stativerne kommer til at står foran vinduerne, da vi har tøjet i stueplan, svarer Henrik Andreasen og forklarer, at tøjstativerne står foran vinduerne for at udnytte alle kvadratmeter.

- Vi skal betale husleje og det er ikke meget tøj, vi kan sælge, hvis vi ikke har tøj hele vejen rundt, fortsætter genbrugslederen, der godt kan forstå Vanløse-borgernes bekymring, specielt, når hele bygningen lige nu er pakket ind i presenning. Men han lover at det nok skal blive rigtig hyggeligt.

Vi skal betale husleje og det er ikke meget tøj, vi kan sælge, hvis vi ikke har tøj hele vejen rundt.

Henrik Andreasen, genbrugsleder i Kirkens Korshær

Og administrerende direktør i HL Management A/S der ejer bygningen, Henrik Lid, er sikker på at det nok skal blive godt.

- Jeg er ikke enig, at flytningen af Kirkens Korshær til hjørnebutikken ikke bidrager til et levende, interessant eller indbydende hjørne. Tværtimod vil der fremover ligge en meget velbesøgt butik på hjørnet, forklarer direktøren og forklarer, at de er interesseret i at skabe en attraktiv bymidte med varieret butiksudbud.

Henrik Lid slår desuden fast, at de naturligvis ønsker, at butikken fremtræder indbydende, og at facadevinduerne benyttes til udstilling, og han pointerer, at han har tiltro til at Kirkens Korshær efterlever det ønske.

Han påpeger dog, at butikken ikke endnu ikke er færdigindrettet og åbnet, og arbejdet med at gøre butikken salgsklar er stadig i gang.

Kirkens Korshær

Kirkens Korshærs overskud har siden 1912 gået til at støtte socialt udsatte, hjemløse, psykisk syge og enlige mødre i Danmark.

Organisationen har blandt andet varmestuer, hvor hjemløse kan få bad, rent tøj og måske en bisidder med på kommunen. Derudover har de fællesspisning og lektier cafe på Christianshavn, hvor de blandt andet laver 2500 madpakker om året.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Højeste smittetal i Vanløse nogensinde: Lider din virksomhed, daginstitution eller skole?

Samfund

Derfor ligger Fengergrunden brak: Det startede med tre konkurser

Fidus For abonnenter

Tjener millioner på gylden fidus: Christiania-advokat skifter forklaring

Feminisme

- Er du min mor i dag? Sammen med seks andre kvinder opfostrede Inger en datter

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Permanent opholdstilladelse

Enhedslisten går ind i sag om Vanløse-frisør: Reglerne er for rigide

Million-fortjeneste For abonnenter

Efter gigantisk prisfest: Nu er der dårlige nyheder til boligejerne i hovedstaden

Vanløse

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Offentlig transport For abonnenter

Få overblikket: Her holder S-tog stille i weekenden

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Byliv

Hjælp dit lokale spisested: Stor madfestival giver dig gastronomiske lækkerier til en god pris

Permanent opholdstilladelse For abonnenter

Azadeh fra Vanløse har knoklet i sin frisørsalon i seks år: Prisliste spænder ben for permanent opholdstilladelse

Samfund

- Kommende butik  på Jydeholmen bidrager ikke til et levende eller indbydende hjørne

Annonce