Annonce
112

Julie var tæt på knivstikkeri: Det eskalerede helt voldsomt

Person ramt af knivstik ved Ålekistevej. Foto. Steven Knap/BYRD

Sent søndag aften blev en 42-årig mand stukket ned på Ålekistevej. En af dem, der var i nærheden, var Julie, der lå i sin seng, da hun hørte et voldsomt skænderi udenfor.

- Jeg lå og var ved at falde i søvn, da jeg hørte nogle drenge diskutere voldsomt ovre ved skolen (Damhusengens Skole, red), fortæller Julie, der forklarer, at skænderiet eskalerede voldsomt.

- Det gik fra 0 til til 100 for at bruge hendes egne ord.

Annonce

Dog så havde hun ingen planer om at spille heltinde, så hun lukkede vinduet og lagde sig til at sove.

Senere da Julie skulle op at tisse, lagde hun mærke til blå blink udenfor. Men det var først, da en af hendes nærmeste skrev til hende i morges og spurgte, om hun var okay, at hun lagde to og to sammen og tjekkede nettet at finde ud af, hvad der var sket.

Gør det episoden i går dig utryg ved at bo i Vanløse?

- Nogle gange kan jeg godt være træt af at bo her, når folk oplever at blive overfaldet ved Vanløse Station, svarer Julie, der dog slår fast, at hun udgangspunkt føler sig tryg i Vanløse.

Ifølge Københavns Politi indløb anmeldelsen klokken 23.48 hos Politiet, der efterfølgende var massivt til stede i området. Det har ikke været muligt at få politiet til at bekræfte, hvor mange personer, der var tilstede i gerningsøjeblikket.

Hvis du har oplysninger i sagen, kan du skrive til redaktionen på chili@vanloseliv.dk

Julie stod tidligere frem med efternavn og billede. Det vil hun dog ikke mere af frygt for repressalier fra eventuelle implicerede parter i sagen. Det har vi valgt at respektere. Julies navn og identitet er derfor redaktionen bekendt.Annonce