Annonce
Det sker

Ivis elskede papegøje er forsvundet: Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor bange han bliver i aften

Snoop forsvandt tidligere i dag (1. juni, red) fra Ålekistevej 53. Foto. Privat

- Min fugl Snoop er fløjet væk, og jeg har brug for hjælp til at få ham hjem igen, fortæller Ivi Platou, hvis papegøje - en lovebird - fløj fra hende, da hun var ude med den på Ålekistevej.

Hvordan slap han ud?

- Jeg var ude at træne med ham, og så fløj han væk, svarer Ivi der fortæller, at hun flere gange har trænet med sin anden fugl (som også er en lovebird, red) uden at den fløj væk.

Annonce

- Jeg har gået flere ture med ham, så jeg troede, at han var klar, men det var han desværre ikke. Han kiggede på mig og så fløj han væk, fortæller Ivi, da vi ringer til hende. Hun fortsætter.

- Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor bange han bliver i aften, når det bliver mørkt, og han er helt alene uden mad. Han har også lige fået unger med min hunfugl, så det er helt forfærdeligt, siger Ivi, der er meget taknemmelig over, at vi ringer til hende.

Hvad skal man gøre, hvis man ser ham?

- Tag et billede og send det til mig på 9196 2992. Og hvis han flyver ind i hus eller lejlighed så luk døren, så kommer jeg med det samme, siger Ivi, der fortæller, at Snoop ikke reagerer på sit navn, men hvis man afspiller lovebirds kvidr så fanger man hans opmærksomhed.

Tror du, at han kommer tilbage?

- Jeg kan mærke i mit hjerte, at han kommer hjem igen, men det kræver, at jeg får lidt hjælp, siger Ivi afsluttende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Månedens Buket

Nørkleriet: Vi føler os set

Annonce