Annonce
Vanløse For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Vanløse

Nedgang på bundlinjen: Story Music ApS i Vanløse går fra overskud til underskudOverskuddet i Vanløse-virksomheden Story Music ApS blev sidste år vendt til et minus. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er resultatet gået tilbage fra 14.833 til -62.494 kroner før skat. Set over virksomhedens seneste fem regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 14.833 kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste blev til et bruttotab i det seneste regnskab. Tallet er gået fra 93.594 kroner året før til -11.619 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Formuen i Story Music ApS var ligesom året før på -1,2 millioner kroner og er dermed stadig negativ . Virksomheden ledes af direktør Rasmus Bosse Villum Lassen. I første omgang er det Rasmus Bosse Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Rasmus Bosse Villum Lassen, der er den dominerende ejer. Story Music ApS har oplyst, at man arbejder inden for branchen "Indspilning af lydoptagelser og udgivelse af musik". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive virksomhed med komposition og udgivelse af musik til film, TV, reklamer, websites mm, samt aktiviteter beslægtet hermedKlik her for at se regnskabet.
Overskuddet stiger: Virksomhed i Vanløse tjente flere penge i seneste regnskabsårKPR Bolig ApS, der er en virksomhed i Vanløse, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 148.585 til 239.969 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttofortjeneste er steget fra 154.995 kroner i det foregående regnskabsår til 246.669 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Vanløse-virksomheden fra 133.756 til 318.989. Firmaet ledes af direktør Peter-Michael Printon Greenfort. I første omgang er det KPR ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Peter-Michael Printon Greenfort, der er den dominerende ejer. KPR Bolig ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med elektronisk udstyr". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er handel med elektroniske komponenter til industriel automation og lignende virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos virksomhed i VanløseFIKA ApS, der er en virksomhed i Vanløse, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 7,0 millioner til 2,1 millioner kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det næstbedste, når man måler på resultat før skat. Firmaets bruttotab er gået i den forkerte retning fra -27.839 kroner til -37.016 kroner i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Vanløse-virksomheden fra 13,6 millioner til 15,6 millioner. Virksomheden ledes af direktør Paul Howard Schatteles. Virksomhedens reelle ejere er Paul Howard Schatteles. FIKA ApS hører hjemme i branchen "Anden finansiel formidling undtagen forsikring og pensionsforsikring". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at drive investeringsvirksomhed og anden hermed i forbindelse stående virksomhedKlik her for at se regnskabet.
Nedgang på bundlinjen: Tilbagegang i overskuddet hos it-virksomhed i VanløseB.K.C ApS, der er en virksomhed i Vanløse, har oplevet en relativ stor nedgang i gevinsten i det seneste regnskabsår. Det fremgår af det aktuelle regnskab for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet mere end halveret fra 1,5 millioner til 366.919 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det placeret i midten. Bedst gik det i 2020/21, der endte med et resultat før skat på 1,5 millioner kroner. Der var ligesom i forrige regnskabsår kun en enkelt fuldtidsmedarbejder ansat i virksomheden. Firmaets bruttofortjeneste er skrumpet lidt fra 1,1 millioner kroner i det foregående regnskab til 1,0 millioner. Bruttofortjeneste eller bruttotab er et tal, der fortæller om, hvor stor aktivitet, der er i virksomheden. Tallet viser det samlede salg fratrukket blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostninger, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Vanløse-virksomheden fra 4 millioner til 4,2 millioner. Virksomheden ledes af direktør Brian Kristensen. Virksomhedens reelle ejere er Brian Kristensen. B.K.C ApS hører hjemme i branchen "Computerprogrammering". Virksomhedens formål er skrevet således: Selskabets formål er at drive edb-konsulentvirksomhed, handel, fabrikation, udlejningsvirksomhed og administration i øvrigt samt anden i forbindelse hermed stående virksomhed i Danmark og i udlandetKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Bo Brandhøj ApS fik større overskud end året førOverskuddet er blevet større i det seneste år i Bo Brandhøj ApS, der er en virksomhed i Vanløse. Det fremgår af den friske årsrapport for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 225.256 til 237.420 kroner før skat. Blandt de fem seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Selskabets bruttofortjeneste er faldet lidt fra 252.453 kroner i det foregående regnskab til 242.606. Bruttofortjeneste eller bruttotab viser det samlede salg, efter udgifter til blandt andet varer og produktion er trukket fra. Tallet fortæller om aktiviteten i virksomheden, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Vanløse-virksomheden fra 401.795 til 639.215. Virksomheden ledes af direktør Bo Hans Brandhøj. I første omgang er det Bo Brandhøj Holding ApS, der står som ejer. I sidste ende er det Bo Hans Brandhøj, der er den dominerende ejer. Bo Brandhøj ApS hører hjemme i branchen "Cafeér, værtshuse, diskoteker mv.". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er cafédriftKlik her for at se regnskabet.
Tallene går op: Rum-klang ApS fik større overskud end året førRum-klang ApS, der er en virksomhed i Vanløse, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 102.963 til 132.314 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Medarbejdertallet var på to i 2021/22, når man regner om til fuldtidsansatte. Året før blev tallet ikke oplyst. Firmaets bruttofortjeneste er gået lidt ned fra 975.480 kroner i det foregående regnskab til 761.628. Når bruttofortjenesten eller bruttotabet går op og ned, viser det i de fleste virksomheder noget om årets aktivitet. Tallet regnes ud ved at trække blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra salgsindtægterne, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Vanløse-virksomheden fra 135.939 til 187.025. Virksomheden ledes af direktør Steffen Blicher Skov. Virksomhedens reelle ejere er Steffen Blicher Skov. Rum-klang ApS hører hjemme i branchen "Engroshandel med møbler, tæpper og belysningsartikler". Sit formål har selskabet selv beskrevet således: Selskabets formål er at udøve virksomhed med handel og service samt aktiviteter i tilknytning hertil
Overskuddet stiger flere gange: Miss Beauty Copenhagen ApS tjente flere penge i seneste regnskabsårMiss Beauty Copenhagen ApS, der er en virksomhed i Vanløse, har øget overskuddet i det seneste regnskabsår. Det fremgår af regnskabet for 2021/22, som selskabet netop har registreret hos Erhvervsstyrelsen. I det seneste år er overskuddet vokset fra 29.817 til 159.768 kroner før skat. Blandt de tre seneste regnskabsår er det nyeste regnskab det bedste, når man måler på resultat før skat. Forrige år var der i gennemsnit 0 fuldtidsmedarbejder beskæftiget i virksomheden, og det steg til to ansatte i det seneste regnskabsår. Firmaets bruttofortjeneste er øget flere gange fra 38.006 kroner i det foregående regnskabsår til 614.456 i det seneste regnskab. Bruttofortjeneste eller bruttotab fortæller om aktiviteten i en virksomhed. Tallet kommer frem, når man trækker blandt andet forbruget af varer og produktionsomkostningerne fra det samlede salg, og det har især interesse, når firmaet som her ikke oplyser størrelsen på dets omsætning. Sidste år steg formuen i Vanløse-virksomheden fra 24.891 til 149.247. Firmaet ledes af direktør Slivana Said. Virksomhedens reelle ejere er Slivana Said. Miss Beauty Copenhagen ApS hører hjemme i branchen "Skønheds- og hudpleje". Virksomheden beskriver selv sit formål således: Selskabets formål er at fungere som en skønhedssalonKlik her for at se regnskabet.
Her kan du skabe dig et overblik over de seneste regnskabstal, som Vanløses virksomheder har offentliggjort.
Annonce
Annonce
For abonnenter

Bente blev anmeldt for spritkørsel efter episode i supermarkedet: - Jeg er anmelderen evigt taknemlig

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vanløse

Rykker lyset tættere på Damhussøen? Her er planerne

Vanløse For abonnenter

Sure smileyer vælter ind: To områder i byen har fået bøder for en halv million kroner

Analyse For abonnenter

Der er åben krig på rådhuset: Derfor nærer Socialdemokratiet et sjældent set raseri til Enhedslisten

Vanløse For abonnenter

Her er ugens seneste regnskaber fra Vanløse

It-rigmand Preben Damgaard er død efter kort tids sygdom

Absalon til Vanløse

Nyt folkehus har fulde huse, men ingen adresse: Folk vil have mere

Hotliste

Fra sexet lingeri til elektronik: Se, hvad der hittede på Black Friday

Kultur For abonnenter

Brian Ingberg har verdens største vodkasamling og en vodka til 8 millioner: - Sådan må du aldrig drikke vodka

P-piller var ved at slå Karen ihjel: Kvinder vælger i stigende grad andre former for prævention

Konkurrence

Giganavne mødes i København: Kom gratis med til den vildeste 'Vi Elsker'-festival nogensinde

Hjemmepleje påkører færre dyr: Lille tilføjelse til bilen jager hjortene væk

Fengergrunden

Jan Gehl: - De to tårne er ikke velkomne i Vanløse

Julelys

Har du også undret dig? Derfor er der ikke julelys på Ålekistevej

Se listen For abonnenter

Efter historisk svære år vælter pengene ind: Disse restauranter tjener mest i København

Annonce