Annoncørbetalt indhold

Guide: Helt nyt hus eller blot en renovering?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Når man har boet det samme sted i lang tid, kan det godt hænde, at man vokser ud af eller får nye drømme for sin bolig og trænger til noget nyt. Spørgsmålet er, om man skal prøve at redde huset med renoveringer, eller om man bare skal springe ud i et nyt byggeri? I denne artikel kan du læse mere om fordelene ved de forskellige løsninger og måske blive inspireret til, hvilken løsning der passer dig og dine behov bedst.


Annonce

Fordelene ved at starte fra bunden

Nogle gange er man bare kørt helt død i det gamle, og har man ikke de rette idéer eller overskuddet til at stå med en kæmpe renovering, kan man måske lige så godt prøve noget helt nyt. Byg hus på ny, og undersøg de mange muligheder, du kan vælge imellem.


Tag gerne notits af, hvad der ikke fungerede i det gamle hjem. Var køkkenet eller badeværelset slidt og for gammeldags? Så sørg for funktionelle og moderne faciliteter denne gang. Fungerede varmen aldrig optimalt, eller blev du ganske enkelt bare træt af byggestilen, boligens beliggenhed eller noget helt andet? Så find en bedre løsning for det nye hus.


Find enten et typehus, som opfylder de krav, det gamle hus ikke gjorde, eller få hjælp af en arkitekt til at tegne et hus, der dækker alle behov og ønsker, du har, for dit fremtidige hjem.


Det kan være en god idé at nedridse, hvad du drømmer om – men sørg samtidig for at være realistisk omkring det i forhold til dit budget.


Opgradér huset så det føles nyt

Det kan godt virke lidt skræmmende pludselig at skulle flytte og gå i gang med at bygge et helt nyt hus. Har din familie boet i det nuværende hus i mange år, kan det besidde stor følelsesmæssig værdi, som ikke bare kan erstattes eller genskabes i et nyt hus. Der er stadig håb for dig, der har brug for nyt eller større, men ikke kan nænne at flytte fra familiehjemmet.


Alene eller med hjælp fra håndværkere og professionelle kan du renovere de dele af huset, som trænger til et nyt pust. Opgradér eventuelle faciliteter og indret på ny. Nogle gange kan små ting som overfladeudskiftninger i køkkenet eller badeværelset være nok, mens det andre gange kræver større renoveringer, hvis der eksempelvis er slidte elinstallationer eller afløb. På den måde kan du bringe glæden og ny energi tilbage ind i hjemmet.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.