Annonce
Arbejdsliv

Hyr en person med handicap: Hjælp VanløseLIV med at give et arbejdsliv i nytårsgave

Leck Lo-Eriksen er en af de tusinder personer med handicap, der drømmer om at bruge sine kompetencer og føre en forskel på arbejdsmarkedet. Kender du en person med handicap, der har brug for en ekstra hånd til at sparke døren ind til de lokale virksomheder, så skriv til os på chili@vanloseliv.dk eller ring på 4037 2162. Foto: Olivia Loftlund
Danmark skriger på arbejdskraft. Alligevel står titusinder af arbejdsparate danskere i dag uden et job – fordi de har et handicap. Derfor håber vi nu, at du vil hjælpe med et jobmatch. Du behøver ikke eje en virksomhed. Alle kan hjælpe!

Danmark skriger på arbejdskraft. Alligevel står titusinder af arbejdsparate danskere i dag uden et job – fordi de har et handicap. VanløseLIVs nytårsforsæt for 2022 er derfor at hjælpe virksomheder i Vanløse med at finde frem til det helt rigtige match og ved at hjælpe personer med handicap med at sparke døren ind til arbejdsmarkedet.

Leck Lo-Eriksen er en af de tusinder personer med handicap, der drømmer om at bruge sine kompetencer og gøre en forskel på arbejdsmarkedet.

- Det at have et arbejde giver en særlig livskvalitet. Det at få lov til at bruge sine kompetencer er noget helt specielt, og man får  lov til at give noget tilbage til det samfund, som man er en del af, siger Leck Lo-Eriksen.

Annonce

Virksomheder skal få øjnene op

For selvom en person har autisme, sclerose, sidder i kørestol eller er blind, kan og vil mange, som Leck Lo-Eriksen, gerne bidrage til arbejdsmarkedet og gør det i stor stil allerede. Både på traditionelle vilkår, med støtte og fleksible løsninger, der løser virksomhedernes specifikke behov.

Hvis flere personer med handicap skal blive en del af fællesskaberne og bidrage til arbejdspladserne, kræver det dog, at flere virksomheder får øjnene op for deres kvalifikationer og de mange muligheder, der er for støtte og udvikling.

Og det har vi brug for din hjælp til.

Leck Lo-Eriksen er en af de tusinder personer med handicap, der drømmer om at bruge sine kompetencer og føre en forskel på arbejdsmarkedet. Kender du en person med handicap, der har brug for en ekstra hånd til at sparke døren ind til de lokale virksomheder, så skriv til os på chili@vanloseliv.dk eller ring på 4037 2162. Foto: Olivia Loftlund

Sådan kan du hjælpe.

Vi håber, at DU vil hjælpe med at sprede budskabet om, at alle har ret til et arbejdsliv, og foreslå din lokale forretning, din arbejdsplads eller yndlingsbutik at hyre en person med handicap.

Hvis flere personer med handicap skal blive en del af fællesskaberne og bidrage til arbejdspladserne, kræver det, at flere virksomheder får øjnene op for deres kvalifikationer og de mange muligheder, der er for støtte og udvikling

Kender du en arbejdsparat person med handicap, der mangler hjælp til at banke på døren hos det lokale erhvervsliv, eller kender du til en virksomhed, der mangler fleksibel arbejdskraft, så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer 40 37 21 62 eller chili@vanloseliv.dk

Du kan også låne din LinkedIn-profil eller Facebook-væg ud til en af vores naboer med handicap, der mangler et job. Det gør vi alle sammen på LIV-redaktionerne, og vi stopper ikke, før der er skrevet under på kontrakten.

Dét er et nytårsforsæt, der skaber liv, og vi håber, du vil være med.

Handicappede har lavere beskæftigelse

at næsten 700.000 danskere i alderen 16-64 år har et fysisk eller psykisk handicap. Det svarer til 21 procent af befolkningen.

at 313.000 ud af de 700.000 borgere har et større handicap.

at 58 procent af danskerne med handicap har et job.

at 37 procent af danskerne med større handicap har et job.

Til sammenligning er 84 procent af danskerne uden et handicap i arbejde.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Corona

Højeste smittetal i Vanløse nogensinde: Lider din virksomhed, daginstitution eller skole?

Samfund

Derfor ligger Fengergrunden brak: Det startede med tre konkurser

Fidus For abonnenter

Tjener millioner på gylden fidus: Christiania-advokat skifter forklaring

Feminisme

- Er du min mor i dag? Sammen med seks andre kvinder opfostrede Inger en datter

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Permanent opholdstilladelse

Enhedslisten går ind i sag om Vanløse-frisør: Reglerne er for rigide

Million-fortjeneste For abonnenter

Efter gigantisk prisfest: Nu er der dårlige nyheder til boligejerne i hovedstaden

Vanløse

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Offentlig transport For abonnenter

Få overblikket: Her holder S-tog stille i weekenden

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Byliv

Hjælp dit lokale spisested: Stor madfestival giver dig gastronomiske lækkerier til en god pris

Permanent opholdstilladelse For abonnenter

Azadeh fra Vanløse har knoklet i sin frisørsalon i seks år: Prisliste spænder ben for permanent opholdstilladelse

Samfund

- Kommende butik  på Jydeholmen bidrager ikke til et levende eller indbydende hjørne

Annonce