Annonce
Kultur

Et dansk verdensnavn kommer til Vanløse

Babylove & the Dangos spiller 2. oktober på Stairway. Foto. Presse
Der er lagt op til en energifyldt dansefest med verdensmusik, når et af verdens allerbedste ska- og rocksteady bands kan opleves live på Stairway i Vanløse.

Efter et år med aflyste koncerter og festivalshows i Danmark og Tyskland står Babylove & the Dangos nemlig klar til at indtage scenen.

Det sker på Stairway 2. oktober 2021, hvor bandet samtidig præsenterer en række nye singler fra deres kommende udgivelse.

Sprudlende verdensmusik

Babylove & the van Dangos er et band, der skal opleves live. De sprudlende caribiske rytmer, blæsersektionen og den energiske Daniel Broman i front har i snart 20 år lagt europæiske spillesteder ned på stribe. Bandet forklarer det selv således:

- Som turnerende band forlader vi familie og venner for at komme ud og møde publikum. Det giver et meget unikt bånd. Ikke bare med hinanden i bandet, men også med alle de mennesker, vi møder. Vi får et helt specielt drive, når vi sætter os ind i bandbussen, og vi forlader ikke scenen, før sveden driver, og alle danseskoene er blevet rystet. Vi er et liveband drevet af kærligheden til musikken, og vi glæder os til at give publikum i Vanløse en pre-corona-musikoplevelse, der vil give genlyd i bydelen.

Annonce

International anerkendelse

Det har, ifølge bandet, strømmet ind med lykønskninger og rosende ord fra hele verden, siden Babylove & the van Dangos udgav deres sjette album; The Golden Cage. Bandets musik spilles på radiostationer så langt væk som i Venezuela og Mexico, og de største stjerner inden for ska- og rocksteady genren har for længst give bandet deres anerkendelse.

Bandets seks musikere har for længst bevist deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien

Babylove & the van Dangos er blevet kaldt 'one of the best ska bands in the world' af tyske Riddim Magazine og ligger ifølge Ox Fanzine i top-10 over verdens bedste skabands. Således placerer bandet sig i eliten inden for den jamaicanske genre ska og rocksteady.

Bandets seks musikere har for længst bevist deres værd som et sprudlende liveband med over 700 koncerter i Europa og Asien, herunder Roskilde Festival, Spot, Smukfest, This Is Ska, Berlin Ska og Dynamite Ska.

Info om koncerten

Babylove & The van Dangos Spillestedet Stairway i Vanløse 2. oktober 2021
Dørene åbnes klokken 19:00 og koncerten starter klokken 20:00

Forsalg: 100 kroner. Dørsalg: 130 kr.

Billetlink: https://ticket.livebackend.com/.../babylove-the-van.../

Annonce