Annonce
Erhverv

Corona får flere til at investere i mursten

EDC-mæglerne i Vanløse oplever en øget interesse. Foto. Presse
Boligmarkedet i Vanløse havde fuld fart på i 2020, og det høje niveau fortsætter ind i 2021.

Hvis du har lagt mærke til at antallet af til salg skilte er steget i Vanløse, så har du set rigtigt.

Boligmarkedet slog nemlig i de fleste byer rekord i 2020, og så i Vanløse, det fortæller Henrik Wassard, der medejer af EDC Poul Erik Bech i Vanløse.

- Der er godt gang i salget af både villaer, ejerlejligheder, andelsboliger og rækkehuse i de populære områder som Katrinedalskvarteret, Damhuskvarteret, Krogebjergparken, Damhusengen og Grønsdalsparken, siger Henrik Wassard.

Annonce

Hjemmet betyder mere

- Corona betyder, at folk går mere op i det hjemlige, og hvordan de bor, og den høje efterspørgsel ser ud til at fortsætte, siger Henrik Wassard, der ikke ser nogle tegn på, at boligmarkedet vil sænke farten foreløbigt. Dog så tror han, at markedet, i takt med genåbning, vaccinationer og flere udenlandsrejser, vil finde tilbage til et mere normalt niveau.


I hele Vanløse blev der i 2020 solgt i alt 531 boliger, hvilket er en stigning på 6,8 procent i forhold til året før.

Boligsiden.dk


- Salgene går stærkere end normalt, og det er et hidsigt marked. Flere salg ender med, at vores sælgere står med flere bud. Det er med til at holde priserne oppe, så hvis man overvejer at sælge, kan det være en god idé at slå til nu, siger ejendomsmægleren der fortæller, at et stigende antal handler slet ikke når at blive annonceret.

- Derfor opfordrer vi kunderne til at skrive sig op i vores køberkartotek, siger han.

Ifølge boligsiden, blev der i 2020, i hele Vanløse, solgt i alt 531 boliger, hvilket er en stigning på 6.8 procent i forhold til året før.

Annonce