Annonce
Byliv

Cirkus Panik indtager Bellahøj Friluftsscene: Energien og glæden skal sprudle og løfte trækronerne

Elever fra Cirkusskolen i Vanløse og Vanløse Cirkus (Cirkus Panik) inviterer til cirkusforestilling på Bellahøj Friluftsscene Foto. Presse

- Vi har holdt gejsten oppe og trænet på afstand det seneste år, både hjemmefra og på Bellahøj. Vi er ikke lige så veltrænede og gennemprøvede, som vi plejer, men energien og glæden skal sprudle og løfte trækronerne på Bellahøj. Cirkus er jo gøgl og kærlighed, og det har vi brug for i denne tid, fortæller cirkusdirektør i Cirkus Panik, Tatiana Steen, der sammen med i det lokale Vanløse Cirkus, Cirkus Panik, præsenterer otte forestillinger, når det store cirkustelt indtager Bellahøj Friluftsscene fra den 6. - 9. maj 2021.

Det er elever fra Cirkusskolen i Vanløse, der inviterer til cirkusforestillingen på Bellahøj Friluftsscene, og Tatiana glæder sig.

- Vi vil gerne vise glæde, kreativitet, sammenhold og masser af energi. Vi har allesammen brug for at komme ud, og vi følger selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forhold til forsamlingsforbud, afstandskrav og hygiejne, fortæller Tatiana, der forklarer, at alle forestillinger spilles i åbent telt uden sider.

Annonce
Elever fra Cirkusskolen i Vanløse og Cirkuis Panik inviterer til cirkusforestilling på Bellahøj Friluftsscene Foto. Presse

- Vi arbejder lige nu med en plan A, B og C, og hvis det skulle vise sig, at vi ikke kan invitere publikum til Bellahøj, så livestreamer vi forestillingerne på Facebook, lyder det cirkusdirektøren, der sammen med lokale børn og familier fra Cirkusskolen glæder sig til at dele ud af cirkus-magi og sammenhold.

Cirkus Vanløse 2021 er, ifølge Tatiana, i år gjort muligt takket være Brønshøj-Husum Lokaludvalg, VanløseLokaludvalg og Sparnord Fonden.

Spilletider

Torsdag den 6. og fredag den 7. maj kl. 10 og kl.12.30

Lørdag den 8. og søndag den 9. maj kl. 11 og kl. 13

Hold dig opdateret om året cirkusforestilling på Facebookfacebook.com/cirkuspanik

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Månedens Buket

Nørkleriet: Vi føler os set

Annonce