Annonce
Kultur

Benjamin Koppel: Børnene har brug for al den hjælp, de kan få

Jette Hill Ludvigsen har indtil doneret 22.00 kroner til Joannahuset 22.000, og  22.000 kroner  til Børnehjælpsdagen, og hun fortsætter indsamlingen ved sine havekoncerter og foredrag i min forretnin. Foto: Privat
Jette Hill Ludvigsens havekoncerter blev fra første tone et kæmpe tilløbsstykke, og fortsætter i sin hyggelige form.

Det der startede som en håndsrækning til coronaramte musikere, har bidt sig fast som en kæmpe succes med gæster fra både ind- og udland, hvor store danske navne som, Lis Sørensen, Søren Sko, Benjamin & Marie Carmen Koppel med Anders Koppel, Tom McEvan og søn, Aske Jacoby, Bryan Rice, Mark Linn, Kaya Brüel, Maria Montell, Silas Bjerregaard, Christian Hjelm, Patrick Dhorgan, Michael Møller, strygekvartetten LiveStrings, rapperen PedeB og mange flere har gæstet scenen foran et stort og meget begejstret publikum.

Og folk kommer, ifølge initiativtageren, Jette Hill Ludvigsen, fra hele landet  - og fra udlandet  - for at opleve den intime stemning, når musikken spiller i Jettes have i Vanløse.

Et kæmpe hit

Annonce

- Det er så stort et hit. Musikerne bobler af begejstring på scenen, og publikum er fuldstændig i samme boble. Og flere mænd har efter diverse koncerter sagt, 'Jette, det var så rørende en oplevelse, at jeg sad og fældede tårer'. Alle nyder det her meget mere, end jeg nogensinde kunne have forestillet mig det. Og alle musikerne har samstemmende efter koncerterne sagt:

- Vi kommer rigtig gerne igen og spiller i jeres dejlige have.


Musikerne får løn, og vi får samlet penge ind til velgørende formål for udsatte børn og unge, imens publikum får pragtfulde musikalske oplevelser under åben himmel i hyggeligt samvær med andre. Whats not to like?

Jette Hill Ludvigsen


Hvorfor de her havekoncerter?

- Musikerne får løn, og vi får samlet penge ind til velgørende formål for udsatte børn og unge, imens publikum får pragtfulde musikalske oplevelser under åben himmel i hyggeligt samvær med andre. Whats not to like, smiler Jette Hill Ludvigsen, der fortæller at hun er i tæt dialog med kommunen om afvikling af koncerterne, der for alvor har bidt sig fast hos både publikum hvor musikere, ifølge Jette, der står i kø for at deltage.

Jette Hill Ludvigsens indsamling

Jette Hill Ludvigsen har indtil videre indsamlet 22.000 kroner til Joannahuset og 22.000 kroner til Børnehjælpsdagen. Hun har fortsætter indsamling ved sine havekoncerter og foredrag i sin forretning, LIVSTIL i Hellerup, hvor hun løbende vil donere til organisationer der gør en forskel for udsatte børn og unge. Samlet har hun indsamlet 60.000.

Vil du fortsætte med at holde koncerter i din have?

- Ja, i fremtiden vil du fortsat nyde hyggelige koncerter i vores have og samtidig være med til at gøre en forskel for andre, hvilket var hele tanken bag.

Lader sig ikke begrænse

Hvad tænker du om den succes dine havekoncerter har?

- Jeg er ydmyg taknemlig over den enorme opbakning og publikums overvældende hjertevarme der strømmer imod os, svarer Jette.

Hvor finder du overskud til at være mor til en stor biologisk børneflok, plejemor til tre piger, selvstændig med forretning og arrangør af havekoncerter med op til 200 mennesker?

- Det giver både mening og overskud at gøre noget godt for andre, og jeg har min indre Pippi der ikke lader sig begrænse, lyder det fra Jette Hill Ludvigsen, inden hun med smil starter græsslåmaskinen for at gøre klar til næste havekoncert.

Jette har har pt doneret over 60.000 til velgørenhed blandt andet Børnehjælpsdagen, Børnsvilkår (sidte år, red) og Joannahuset.  Og hun vil fortsat samle ind ved koncerter og foredrag i hendes butik LIVstil, der er rykket fra Vanløse til Hellerup. Derudover har musikerne fået al indtægt fra billetsalg ved koncerter - og der er vi oppe i adskillige hundrede tusinde kroner.

Og en af de musikere er musiker og komponist Benjamin Koppel.

- Jeg synes, det er så fedt at være med til Jettes havekoncerter. Det er dejligt at få lov til at spille koncerter igen, tjene nogle penge, men det er også vigtigt at huske på at der er nogle der har det sværere end os, og det er de udsatte børn, så det er så dejligt, at vi kan være med til at hjælpe dem, siger saxofonisten og fortsætter.

- Solidaritet er det vigtigste. Lige nu lider vi som samfund, men vi skal stadig huske de udsatte børn, som måske ikke er så meget i søgelyset lige nu, og de har brug for al den hjælp, de kan få.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Samfund

Tidligere børnebibliotekar: Vanløses bibliotek er blevet et discount bibliotek

Vanløse

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Løvkvist om formandsdebat i DF: Messerschmidt skal tirres, indtil han forløber sig

Annonce